Archidoors

Over ons

Lokale ambacht en passie voor hout

Over archidoors

 

 

Bij Archidoors staat kwaliteit voorop, met zorgvuldig geselecteerd massief eiken uit een langzaam en gecontroleerd droogproces. Inmiddels 11 jaar gespecialiseerd in het verwerken van speciaal gedroogd massief eikenhout t.b.v. interieurtoepassingen. Dit maakt álles uit. Hierdoor kun je rekenen op comfort op de lange termijn!

Het eiken wordt van ruw product in A-kwaliteit, geschaafd en gevlakt naar perfecte planken voor de verwerking van de kozijnen en roedes. Dit gebeurt in een klein team in Putten en is perfect onder controle.

Archidoors is ontstaan uit een samenwerking van een meubelmakerij en kozijnexperts. Waar de meubelfabriek veel te maken heeft met interieurdesign en nieuwbouw, heeft de kozijnenfabriek alle ervaring in de productie van kozijnen van ramen en deuren voor aannemers en interieurbouwers.
Beider machines zijn de beste combinatie om deze deuren met sierlijke vormen te maken van perfect geschikte materialen.  

Het team van Archidoors bestaat uit 5 heren in de werkplaats en 3 dames op kantoor. Een klein team. Door de technische kennis en jarenlange ervaring in klantencontact, is het lijntje dun tussen het orderproces en de uitwerking van een opdracht.  

Alles is maatwerk en wordt speciaal voor jou gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om het proces van verfijning en controle tot in de woning door te voeren door ons team te laten komen inmeten en monteren. Indien gewenst kunnen wij hiervoor zorgdragen.

Verkooppunten:

Lijn M Design – showroom
Hoge Eng Oost 19-3
3882 TM Putten
00 31 6 19725496

www.lijnm.com
Check de website voor de openingstijden van de showroom.

Archidoors werkt ook samen met diverse stylisten en architecten. Voor nieuwe samenwerkingen, meld u aan via de B2b pagina in het hoofdmenu.

 

reviews

Onze tevreden klanten

 Heel blij met de taatsdeur én het kozijn! Soepel draaiend, stijlvol en perfect geïnstalleerd. Het hele proces verliep moeiteloos. Zeer tevreden!

Fam. van der Meer
Bussum

Ik ben echt dol op mijn nieuwe eiken roomdivider! Het donkere hout is prachtig en het past perfect bij mijn huis. Super blij met de gezellige sfeer die het toevoegt. Top aankoop.

Liselotte Vercauteren
Harderwijk

 

De deuren zijn prachtig geworden. Krijg zoveel goede reacties. Echt een eyecatcher in onze woning, heel elegant.

Snel geleverd. Prima proces!

J. Van Diermen